Bericht versturen
GT SMART (Changsha) Technology Co., Limited
E-mail alice@gtpcb.com TEL. 86-153-8898-3110
Huis > producten > De LEIDENE Raad van PCB >
2L LED-PCB-bord FR4 1,5 mm Wit en zwart soldermasker met OSP voor LED-display-PCB
  • 2L LED-PCB-bord FR4 1,5 mm Wit en zwart soldermasker met OSP voor LED-display-PCB
  • 2L LED-PCB-bord FR4 1,5 mm Wit en zwart soldermasker met OSP voor LED-display-PCB

2L LED-PCB-bord FR4 1,5 mm Wit en zwart soldermasker met OSP voor LED-display-PCB

Plaats van herkomst China
Merknaam Customized
Certificering ISO9001
Productdetails
Type:
De LEIDENE Raad van PCB
De laag:
Dubbele laag
V-snijding:
- Ja, dat klopt.
Grondstof:
FR4 TG130
OEM-service:
- Ja, dat klopt.
Soldeermasker:
Groen
zijdecrème kleur:
Witte/zwarte verstijver
Oppervlakteplateren:
LEIDEN wit
koperen:
0.5oz
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1 stuks
Prijs
Negotation
Verpakking Details
Vacuümverpakking
Levertijd
5-8 werkdagen
Betalingscondities
T/T
Productomschrijving

LED-display-PCB's kunnen worden gebruikt in een breed scala van toepassingen, van grootschalige buitendisplays tot kleinschalige binneninstallaties.levendige kleuren, en energiezuinige prestaties hebben LED-displays een populaire keuze gemaakt in verschillende industrieën.

 

Plaatsing van componenten: Een nauwkeurige en precieze plaatsing van elektronische componenten op het PCB is essentieel.Automatische pick-and-place machines of handmatige assemblage technieken worden gebruikt om de componenten op hun aangewezen plaatsen te plaatsen volgens het PCB-ontwerp.

 

Toepassing van soldeerpasta: soldeerpasta, een mengsel van soldeerlegeringsdeeltjes en flux, wordt aangebracht op de pads van het PCB waar de componenten zullen worden gelast.Dit wordt meestal gedaan met behulp van een stensil en een soldeerpasta drukproces.

 

Componenten lassen: de componenten worden vervolgens met behulp van een van de volgende methoden aan het PCB gelast:

a. Terugvloeiend solderen: In dit proces wordt het PCB met de componenten en de soldeerpasta door een terugvloeiende oven geleid.het vormen van betrouwbare soldeerverbindingen wanneer het afkoelt.

b. Wave Soldering: voor door-gat componenten wordt het PCB over een golf gesmolten soldeer geleid. De soldeer hecht zich aan de blootgestelde metalen leidingen en creëert soldeerverbindingen naarmate het verstevigt.

c. Handmatig solderen: Voor sommige onderdelen, zoals fijne IC's of gespecialiseerde onderdelen, kan handmatig solderen met soldeerstaven of warmluchtverwerkingsstations vereist zijn.

Inspectie en testen: Na het solderen ondergaat het PCB een visuele inspectie en een geautomatiseerde optische inspectie (AOI) om eventuele soldeerfouten op te sporen, zoals mislijning, overbrugging,of onvoldoende soldeerEr kunnen ook functionele tests worden uitgevoerd om de goede werking van het geassembleerde PCB te waarborgen.

Reiniging: Fluxresidu's uit het soldeerproces worden doorgaans verwijderd door een reinigingsproces.Dit helpt de betrouwbaarheid van het PCB te verbeteren door het risico op corrosie of elektrische kortsluitingen als gevolg van reststroom te minimaliseren.

Conforme coating (facultatief): In bepaalde toepassingen waar het PCB kan worden blootgesteld aan ruwe omgevingen of vocht, kan een conform coating worden aangebracht.Deze beschermende coating helpt het PCB tegen verontreinigende stoffen te beschermen, vocht en elektrische lekken.

Eindinspectie en kwaliteitscontrole: Voordat de PCB-assemblage als voltooid wordt beschouwd, wordt een eindinspectie uitgevoerd om de kwaliteit van de assemblage te controleren.Dit omvat het controleren van de juiste plaatsing van de onderdelen, waarbij wordt gewaarborgd dat alle soldeerverbindingen intact zijn en wordt bevestigd dat het PCB voldoet aan de gespecificeerde elektrische en mechanische eisen.

Deze cruciale processen vereisen zorgvuldige aandacht voor detail, naleving van de industriestandaarden en kwaliteitscontrolemaatregelen om de betrouwbaarheid en functionaliteit van het geassembleerde PCB te waarborgen.Geavanceerde productietechnieken, geautomatiseerde inspectiesystemen en bekwame bedieners spelen een essentiële rol bij het bereiken van PCB-assemblages van hoge kwaliteit.

 

 

De laag 2 lagen
Materiaal FR4 TG135
Dikte van koper 1/ 1 oz
Afwerking van het oppervlak OSP
Soldermasker LED Wit
 

Contacteer op elk ogenblik ons

86-153-8898-3110
Kamer 401, gebouw nr. 5, Dingfeng Technology Park, Shayi Community, Shajing Town, Bao'an District, Shenzhen, provincie Guangdong, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons