Bericht versturen
GT SMART (Changsha) Technology Co., Limited
E-mail alice@gtpcb.com TEL. 86-153-8898-3110
Huis > producten > Stijve flexibele printplaat >
4 laag Rigid Flex PCB Polyimide Kapton FR4 EING En Green Soldermask Integratie
  • 4 laag Rigid Flex PCB Polyimide Kapton FR4 EING En Green Soldermask Integratie
  • 4 laag Rigid Flex PCB Polyimide Kapton FR4 EING En Green Soldermask Integratie

4 laag Rigid Flex PCB Polyimide Kapton FR4 EING En Green Soldermask Integratie

Place of Origin China
Merknaam Customized
Certificering ISO90001,ROHS,REACH
Productdetails
Producten:
4 laag Rigid flex PCB board
Schets tolerantie:
±0,1 mm
Basismateriaal:
Polyimide (Kapton) (PI) + FR4
Afwerking van het oppervlak:
ENIG, OSP
Dikte van koper:
0.5-1oz
Soldermask:
Coverlay, groen
Kwotatievereiste:
Gerber-bestand en Bom-lijst
Hoogtepunt: 

Groene Stijve Flex PCB van Soldermask

,

Polyimide Kapton Rigid Flex PCB

,

4 laag Stijve Flex PCB

Betaling & het Verschepen Termijnen
Minimum Order Quantity
1pcs
Prijs
Negotiation
Packaging Details
Vacumm package
Delivery Time
Flexible
Payment Terms
Negotiation
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Eén van de opmerkelijke kenmerken van onze Rigid-Flexible Printed Wiring Board is de uitzonderlijke min lijnbreedte van 4 millimeter, die ervoor zorgt dat het bord een hoog niveau van precisie en nauwkeurigheid heeft.Deze eigenschap maakt het de perfecte keuze voor toepassingen die hoge dichtheid circuitry en fijne scherpe componenten vereisen.

Naast de nauwkeurigheid en nauwkeurigheid is dit Rigid-Flexible Printed Wiring Board verkrijgbaar in drie verschillende oppervlakteafwerkingen: HASL, ENIG en OSP.Elk van deze oppervlakte afwerking biedt unieke voordelen, en u kunt kiezen welke het beste past bij uw specifieke behoeften.

Een ander opmerkelijk kenmerk van onze Rigid-Flexible Printed Wiring Board is de tolerantie van ± 0,1 mm, waardoor het bord een hoge mate van consistentie en uniformiteit heeft.Deze eigenschap maakt het de perfecte keuze voor toepassingen die een hoog niveau van precisie en nauwkeurigheid vereisen.

Onze Rigid-Flexible Printed Wiring Board is ontworpen om aan de hoogste industriestandaarden te voldoen, en we hebben alleen Gerber File And Bom List nodig om u een offerte te geven.Deze functie zorgt ervoor dat u de beste prijs voor uw geld krijgt, en je hoeft je geen zorgen te maken over verborgen kosten of kosten.

Ten slotte heeft onze Rigid-Flexible Printed Wiring Board een koperen dikte van 0,5-1 oz, wat zorgt voor een hoge mate van duurzaamheid en betrouwbaarheid.Deze eigenschap maakt het de perfecte keuze voor toepassingen die een hoog niveau van sterkte en veerkracht vereisen.

Al met al is onze Rigid-Flexible Printed Wiring Board de ideale keuze voor verschillende toepassingen die een hoog niveau van prestaties, flexibiliteit en betrouwbaarheid vereisen.Of u nu aan een complex project werkt dat een hoog niveau van precisie en nauwkeurigheid vereist of een project dat een hoog niveau van kracht en veerkracht vereist, is onze Rigid-Flexible Printed Wiring Board de perfecte keuze voor u.

 

Kenmerken:

  • Productnaam: Rigid-flexible printed circuit board
  • Koperen dikte: 0,5-1 oz
  • Voor de afmeting van de afmetingen van de voertuigen:
  • Oppervlakte: ENIG
  • Aanbevelingsvereiste: Gerber-dossier en Bom-lijst
 

Technische parameters:

Productattribuut Waarde
Productnaam Flex-Rigid Printed Circuit Board
Soldermasker Coverlay, Groen, Rood
Dikte van koper 0.5-1 oz.
Overzicht Tolerantie ±0,1 mm
Citatenvereiste Gerber-bestand en bomlijst
Basismateriaal Polyimide (Kapton) (PI) + FR4
Certificaten ISO9001, ISO14001, RoHS
Oppervlakte afwerking ENIG, OSP
SMT-efficiëntie BGA.QFP.SOP.QFN.PLCC.CHIP
Min Lijnbreedte 4mil
 

Toepassingen:

Deze platen zijn ideaal voor een breed scala aan producttoepassingen en -scenario's.elektronica voor automobielindustrieDe flexibiliteit van de Rigid-Flexible Printed Wiring Board maakt unieke ontwerpen en configuraties mogelijk die mogelijk niet mogelijk zijn met traditionele rigide of flexibele schakelborden.De planken kunnen worden gemaakt om in krappe ruimtes te passen en kunnen worden gebogen en gevouwen om aan de specifieke behoeften van het apparaat te voldoen.

De Rigid-Flexible Printed Circuit Board is ontworpen om bestand te zijn tegen harde omgevingen, waardoor ze ideaal zijn voor buiten- en industriële toepassingen.het waarborgen van een duurzame en langdurige oplossingDe boards zijn ook ontworpen om betrouwbaar te zijn, met een hoog niveau van geleidbaarheid en lage impedantie.

De Flexible Rigid Printed Wiring Board is verkrijgbaar in verschillende specificaties, waaronder soldermask-opties van Coverlay, Green en Red.en de koperdikte is verkrijgbaar in 0Om een offerte te krijgen is een Gerber-bestand en specificatie nodig.

Deze platen zijn vacuümverpakt voor veilig vervoer en worden flexibel geleverd om aan de behoeften van de klant te voldoen.een betaalbare oplossing die kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het apparaat.

Contacteer op elk ogenblik ons

86-153-8898-3110
Kamer 401, gebouw nr. 5, Dingfeng Technology Park, Shayi Community, Shajing Town, Bao'an District, Shenzhen, provincie Guangdong, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons